Vrijdag

Vrijdag

18 augustus

Deze lokale coverband hoeft alvast niet ver te reizen, komende van Vosselaar. Deze vijf heren brengen een geweldige mix van bekende hits en minder bekende pareltjes die je zeker zullen verrassen. Hun uitvoeringen zijn altijd energiek, vol passie en toewijding. Of je nu van rock, pop, blues of funk houdt, TefrenT stelt nooit teleur. Een perfecte opener voor een magische avond dus!

19.00u

TefrenT

Deze getalenteerde artiest, bekend van hits zoals "Nu wij niet meer praten" en "Alles komt goed", weet het publiek te betoveren met zijn prachtige stem en pakkende nummers. Van zijn nieuwste hits tot zijn oudere klassiekers, elk nummer dat Jaap zingt zal je hart raken en je ziel doen oplichten. Zorg dat je erbij bent en beleef een onvergetelijke avond met Jaap Reesema!

20.45u

Jaap reesema

Maak je klaar voor een avond vol muziek, plezier en emoties! Met zijn aanstekelijke nummers, gevoelige ballades en energieke optredens weet Bart Peeters het publiek keer op keer te raken. Zijn charisma op het podium is ongeëvenaard en hij weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet entertainen. Adrenaline van begin tot eind gegarandeerd!

22.00u

Bart Peeters &
de ideale mannen

Met een vrachtwagen vol hits bezorgt Baby Blue je spierpijn van het dansen en een schorre keel van het meezingen. Geen backing tracks of poespas voor deze band: live = live. Een retestrakke in-your-face show met de meest gave special effects, donderende drums en scheurende gitaren. Baby Blue grijpt je bij de keel en laat je pas los wanneer het verrukkelijke drumgeweld je laat schreeuwen van vreugde. Nog niet overtuigd? Ervaar zelf hoe deze knaller van formaat de eerste dag van de Worstenfeesten afsluit in stijl!

00.30u

Baby Blue

Fietstochten

  • Je kan kiezen tussen 3 uitgestippelde routes van ongeveer 30 km, 50 en 75 km.
  •  Starten kan al vanaf 10.00 uur (tot 15.00 uur).
  • Deelnameprijs: € 6 per persoon, ter plekke te betalen. Voor dit bedrag heeft u bij aankomst recht op een Worstenmaal (bestaande uit 2 worsten naar de keuze (witte worst of beuling ), brood en koffie.
 
  • Inschrijven gebeurt tegenover de kerk. 

  • Fietsers dienen om 18.00 uur ten laatste terug binnen te zijn voor hun maal. Wie ingeschreven heeft voor het Gratis Worstenmaal (inwoners Vlimmeren), moet voor 15.00 uur komen eten.
  • Na de rit kan je daar ook je fiets kwijt op de bewaakte fietsenparking. (Bewaakt tot 19.00 uur).

  • Verzekering voorzien.

 

Omwille van de veiligheid is het niet toegestaan fietsen op het feestterrein zelf te plaatsen.