FAQ

FAQ

ALGEMENE VRAGEN

De inkom tot het feestterrein van de Worstenfeesten bevindt zich ter hoogte van Kerkstraat 64b, 2340 Vlimmeren.

De Worstenfeesten vinden plaats gedurende 3 dagen in het weekend van 18, 19 & 20 augustus 2023. Vrijdagavond starten we om 18u30 en sluiten we de tent om 03u00. Zaterdag is iedereen doorlopend welkom vanaf 11u00 tot 03u00. De optredens ’s avonds starten omstreeks 22u00. Zondagnamiddag is ons publiek welkom vanaf 13u00. De optredens

 

’s avonds starten rond 18u00 en eindigen om 03u00.

Er is geen strikte minimumleeftijd om het evenement bij te wonen, maar we raden af om met baby’s of erg jonge kinderen naar de avondoptredens te komen kijken. Kinderen onder 14 jaar mogen het feestterrein enkel betreden onder begeleiding van een volwassene. Alle bezoekers – dus ook kinderen – worden verwacht een geldig ticket te hebben op momenten dat dit nodig is (vrijdag- en zondagavond).

Er is géén vestiaire voorzien. Als je ergens spullen achterlaat is dit op eigen verantwoordelijkheid.

Voor je eigen veiligheid is er camerabewaking op ons festivalterrein. Onze bewakingsagenten mogen gerichte controles uitvoeren. Zij mogen een tastbare controle uitvoeren en vragen om handtassen uit te laden ter controle. Bij verzet of weigering kan de toegang ontzegd worden. 
De politie mag een gestructureerde identiteitscontrole uitvoeren.
Door het betreden van het festivalterrein geef je als bezoeker stilzwijgend toestemming aan de organisatie om (audio-)visuele opnames te maken.

Wij voorzien ruim in drank en eten. Wij werken met bonnetjes/jetons die het hele weekend geldig blijven. Er kan betaald worden met bancontact.

Drankjetons kan je kopen aan onze kassa en worden niet terugbetaald. Hou dus rekening met het sluiten van de togen om 03.00 uur Gedurende de 3 dagen zijn het steeds dezelfde jetons. Onze drankjetons zijn maar één editie geldig. Aan de bonnetjeskassa kan je betalen met bancontact of met cash geld.

Afval vermijden: Uitdelen van flyers kan op ons festival terrein niet toegestaan worden. Hou ons terrein proper en gebruik de voorziene vuilbakken.

Roken mag uitsluitend in openlucht.

Het is verboden om zelf alcohol mee naar het festivalterrein te brengen. Het is illegaal om alcohol aan jongeren onder de 16 jaar te verkopen of door te geven. Twijfelen we aan je leeftijd, dan kan er om legitimatie gevraagd worden.Dit jaar zijn er ook 16+ bandjes verkrijgbaar. Je kan hier aan de toog om vragen. Op vertoon van je identitieitskaart, zal er dan een 16+ bandje bij jou worden omgedaan (aan de pols). Voordeel daarvan is, dat je niet telkens de vraag zal krijgen om je identiteitskaart te tonen.

Drugbezit wordt niet getolereerd.

  • Brik, glas, blikjes, rugzakken, scherpe voorwerpen, alcohol, drugs of verdovende middelen, drones, messen of andere scherpe voorwerpen, wapens, vuurtjes en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd, zijn niet welkom op het feestterrein.


Beperk je handbagage of buggy’s tot een minimum of bewaar ze best thuis.

 

Professionele audio- en/of video-opnames zijn niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

Gedurende het volledige weekend is een divers aanbod van dranken beschikbaar.

 

In onze Worstenkraam kan je smullen van een (eventueel vegetarische) hotdog, witte worst of beuling.

Professionele audio- en/of video-opnames zijn niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.

Bereikbaarheid

Het feestterrein wordt bewust toegankelijk gehouden voor mensen met een handicap.

 

Als je graag meer info hebt over hoe wij jou in jouw specifieke situatie kunnen helpen, mag je steeds contact opnemen met de organisatie via info@worstenfeesten.be

Alle informatie over het reizen naar en van de Worstenfeesten staat samengevat op www.worstenfeesten.be/bereikbaarheid

 
 

Tickets

Het antwoord is eenvoudig: hou onze website in de gaten! Als het uitverkocht is, dan is het niet meer mogelijk inkom te betalen. Wanneer het niet uitverkocht is, kan dat wel (cash of met bancontact). 

Heb je een probleem met je tickets? Neem contact op met info@event-tickets.be 

Een ticket voor vrijdagavond kost €23 in voorverkoop en €30 aan de kassa de dag zelf.

 

Zaterdag is er vrije toegang (geen ticket nodig). Zondagavond kost een ticket in voorverkoop €14 en €18 aan de kassa. Tickets kunnen uitsluitend gekocht worden via www.worstenfeesten.be/tickets en er wordt een service fee van €1 aangerekend per ticket.

De organisatie kiest ervoor om niet te werken met groepskortingen.

Nog meer vragen?

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Fietstochten

  • Je kan kiezen tussen 3 uitgestippelde routes van ongeveer 30 km, 50 en 75 km.
  •  Starten kan al vanaf 10.00 uur (tot 15.00 uur).
  • Deelnameprijs: € 6 per persoon, ter plekke te betalen. Voor dit bedrag heeft u bij aankomst recht op een Worstenmaal (bestaande uit 2 worsten naar de keuze (witte worst of beuling ), brood en koffie.
 
  • Inschrijven gebeurt tegenover de kerk. 

  • Fietsers dienen om 18.00 uur ten laatste terug binnen te zijn voor hun maal. Wie ingeschreven heeft voor het Gratis Worstenmaal (inwoners Vlimmeren), moet voor 15.00 uur komen eten.
  • Na de rit kan je daar ook je fiets kwijt op de bewaakte fietsenparking. (Bewaakt tot 19.00 uur).

  • Verzekering voorzien.

 

Omwille van de veiligheid is het niet toegestaan fietsen op het feestterrein zelf te plaatsen.