Worstenfeesten 2021

 

Bedankt Worstenfeesters,
Bedankt medewerkers,
Bedankt sponsors,
Bedankt omwonenden,
Bedankt aan iedereen die onze feesten mee tot een succes maakten!

De 52ste editie van de Worstenfeesten zal plaatsvinden op 19-20-21 augustus 2022.
De ticketverkoop voor die editie zal pas tegen de zomer van 2022 beginnen. Hou bij het aanbreken van de lente zeker onze website en onze sociale media in het oog!


Lees HIER de laatste updates!
Lees HIER alle info over hoe we omgaan met COVID op onze feesten.
Worden de 51ste Worstenfeesten in augustus 2021 de meest historische editie ooit?
Een bevrijdingsfeest waar nog door menig generatie over gepraat zal worden?
Wij bereiden ons alleszins voor op een meer dan deftig feestje. 
En hoe deze editie er daadwerkelijk zal uitzien, dat zal de toekomst uitwijzen. Maar we zullen het alleszins niet nalaten om
onze naam alle eer aan te doen. Men weze gewaarschuwd!

 

--- update 17 aug ----
U hebt online tickets besteld en betaald, maar u hebt ze precies niet aangekregen of u kan de desbetreffende mail niet terugvinden?
STAP 1: check al uw mailadressen , alsook hun spambox / junkmail.
Nog niets gevonden?
STAP 2: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je vertelt dat je de tickets voor de Worstenfeesten niet hebt aangekregen / niet kan terugvinden. Zij kijken na of de betaling in orde is en dan mailen ze u de downloadlink opnieuw door. Je kan uw ticket afprinten, of tonen op je smarthphone aan de inkomkassa. Eerst moet je uiteraard wel voorbij de covd safe check met je covid safe ticket en je identiteitskaart. Tot dan!

--- update 16 aug ----
Regi & Camille zullen optreden om 22.00u. Het optreden van Ilsen & Verhulst is vervroegd naar 21.00u

--- update 15 aug ----
Regi & Camille komen Snollebollekes vervangen op The Worst NIght op zondag 22 augustus.
Vuurwerk!


--- update 14 aug ---
Slecht nieuws!  Snollebollekes heeft ons laten weten dat ze omwille van TV-opnames niet kunnen optreden op de Worstenfeesten.
Een forfait die we liever niet hadden moeten aankondigen. Wij gaan vandaag en morgen alles in het werk stellen om een waardig alternatief te vinden...
Wordt vervolgd!


--- update 11 aug ---
Eind juli vernamen we vanuit de overheid dat iedereen geboren vóór 2009 een covid safe ticket moest voorleggen.
Ondertussen is het Koninklijk besluit gepubliceerd. Daaruit blijkt nu dat IEDEREEN VANAF 12 JAAR een covid safe ticket moet voorleggen. Een wereld van verschil voor sommigen. Helaas zijn wij gebonden aan de laatst geldende richtlijnen.
Iedereen vanaf 12 jaar zal dus een covid safe ticket moeten voorleggen. Vergeet ook je identiteitskaart of je kids-ID niet!


--- update 27 juli ---
Vanaf vandaag is de timetable van onze optredens bekend. Alle tijdstippen kan u vanaf heden terugvinden op deze website.

--- update 23 juli ---
Wat de voorwaarden zijn om aan een covid safe ticket te geraken, hebt u ongetwijfeld al uitgebreid vernomen in de media. 
Hoe deze tickets effectief gecontroleerd zullen worden aan de inkom? Deze protocollen zijn nog niet helemaal uitgeschreven. Nog even geduld dus wat dat betreft. Onze line-up is ondertussen helemaal bekend, maar de exacte tijdstippen liggen nog niet helemaal vast. We communiceren ook dit zodra we deze puzzel, samen met de artiesten, helemaal gelegd hebben.

Hou er rekening mee dat ook op de niet-betalende gedeeltes van onze feesten, zoals zaterdagnamiddag en zondagnamiddag, iedereen die 12 jaar of ouder is, steeds in bezit moet zijn van een covid safe ticket om onze feesten te betreden. 

--- update 11 juli ---

Ons volledig programma is bekend! Check nu onze waanzinnige line-up en bereid je voor op een heftig feestje! Geen social distance, geen mondmaskers, geen bubbels... gewoon een vet feestje eens je met uw covid-safe ticket voorbij de inkom bent. De eerste tickets vlogen deze ochtend al de deur uit. Zorg dat je straks niet achter het net vist! De VZW worstenfeesten betaalt overigens ieder ticket netjes terug (op de ticketingfee van 1 euro per ticket na) indien de Worstenfeesten omwille van Covid niet kunnen doorgaan. Want Worstenfeesten = feest door en voor het volk!


--- update 8 juli ---

Voor The Worst Night op zondag 22 augustus hebben we al twee toppers geprogrammeerd:
METEJOOR en SNOLLEBOLLEKES zullen de temperatuur in onze feesttent ongetwijfeld doen stijgen...

Belangrijk om weten voor al wie in deze tijden twijfelt om tickets aan te schaffen:
Wie ons goed kent, weet dan ook dat we steeds ons uiterste best doen om ons publiek te geven waar het recht op heeft.
Indien onze editie 2021 niet kan plaatsvinden omwille van COVID-19,
zullen aangekochte tickets teruggestort kunnen worden (uitgezonderd de service fee van de ticketingpagina)
--- update 26 juni ----

Vrijdag 20/08 NIELS DESTADSBADER live op de 51e Worstenfeesten Worstenfeesters …FANTASTISCH nieuws want het grootste Covid-Safe-Bevrijdingsfeest van de eeuw gaat door op 20-21-22 augustus in het centrum van de Kempen. Eindelijk mogen jullie weer helemaal uit de bol gaan en om het echt helemaal top te maken, verrassen we jullie graag met de allergrootste Vlaamse vedette op het Vlimmerse podium. Vrijdag 20/08 = NIELS DESTADSBADER in concert. Tickets slechts € 25 vanaf 11-7 via deze website!


--- update 25 juni --- COVIDSAFE EVENT ---
Op dit ogenblik bereiden we ons voor op een COVID-SAFE-EVENT. Dat wil zeggen dat de toegang tot ons festivalterrein
enkel mogelijk is op vertoon van uw COVID SAFE TICKET en afhankelijk is van de dan geldende maatregelen die van overheidswege worden opgelegd. Daarmee is ook ineens het grootste nadeel gezegd. Het grootste voordeel: binnen onze festivalmuren kunnen we met duizenden mensen onbezorgd feesten als voorheen. Het wordt ongetwijfeld het beste bevrijdingsfeest sinds 1945.

Je bent COVID SAFE 14 dagen na een volledige vaccinatie, wanneer je in bezit bent van een negatief PCR-testresultaat (<48 uur) , wanneer je een negatieve sneltest van maximaal 24 uur oud hebt afgelegd of wanneer je de afgelopen 6 maanden een coronabesmetting hebt doorgemaakt.
De covidsafeBe-app is de handigste manier om uw certificaat bij de hand te hebben.
Aangezien we enkel mensen toelaten die COVID SAFE zijn, zijn mondmaskers en social distance op ons festivalterrein niet meer noodzakelijk. U bent uiteraard vrij om toch een mondmasker te dragen. Weet wel dat we u geen social distance kunnen garanderen op ons terrein en dat u ook niet mag verwachten dat anderen het masker dragen. Het is in principe immers niet nodig als iedereen covidsafe is.  Het belooft gezellig druk te worden, zoals in de goede oude tijd. Hou daar rekening mee. Knop omdraaien en you'll love it!

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om aan een covid safe ticket te geraken. We betalen uw aangekochte inkomticket niet terug wanneer u uiteindelijk toch niet aan het covid safe ticket geraakt.

---- update 25 juni ---- ticketverkoop ----
Eind deze maand zullen we op onze sociale mediakanalen aankondigen wanneer onze 
ticketverkoop begint. Hou onze facebookpagina en onze instagrampagina dus goed in de gaten.
Omdat het dit jaar belangrijk kan zijn dat we alle bezoekers handig kunnen contacteren, zullen
we uitsluitend online tickets verkopen. Zo hebben we ineens uw e-mailadres. Moest het nodig zijn... Er zullen dus geen fysieke verkooppunten zijn waar je een ticketje kan gaan kopen. Wie niet zo handig is met online aankopen, roept best even hulp in van familie of vrienden.

----update 24 juni ---- artiesten ---
Onze artiesten maken we eind deze maand bekend. We kunnen al wel een tipje van de sluier lichten:
Ons muzikaal aanbod zal ook dit jaar meer dan de moeite waard zijn! Stay tuned