Deprecated: Required parameter $id follows optional parameter $rating in /customers/4/a/e/worstenfeesten.be/httpd.www/administrator/components/com_yendifvideoshare/libraries/utils.php on line 330 Deprecated: Required parameter $total_users follows optional parameter $rating in /customers/4/a/e/worstenfeesten.be/httpd.www/administrator/components/com_yendifvideoshare/libraries/utils.php on line 330

Praktische info K3

UPDATE 15/8: KIDSZONES VOLZET!
Er zijn in de kids-zones geen plaatsen meet vrij. Het optreden in de tent volgen zal dus niet meer lukken.
Bent u niet zozeer geïnteresseerd in het optreden van K3, maar wil u wel op het buitenplein de randanimatie volgen? Dat kan nog steeds!

REGISTRATIE K3-optreden zaterdag 20 augustus:                               vanaf 1 juli 2022 !

Voor het optreden van K3 op zaterdag 20 augustus is er heel wat belangstelling. Om voor iedereen de veiligheid te kunnen garanderen, zullen we voor het optreden van K3 op onze kindernamiddag met een registratiesysteem voor de kinderen werken.  Deze registratie zal mogelijk zijn vanaf 1 juli via ons normale ticketplatform www.worstenfeesten.be/tickets

Er worden in onze tent 3 zones voorzien met een maximum capaciteit.  

Zone 1: Deelnemers kinderkoers.  Deze kinderen hoefden zich NIET te registreren.  Bij inschrijving voor de kinderkoers hebben zij automatisch gratis toegang tot deze kidszone.

Zone 2: Kids only !  Deze zone is voorbehouden voor kinderen t.e.m. 14 jaar.  In deze zone zullen GEEN 14+ers (dus ook geen ouders) toegelaten worden.  Deze zone is ondertussen volzet!

Zone 3: Kids + 1 ouder.  Deze zone is speciaal voor kinderen t.e.m. 6 jaar die best voortdurend in de buurt van mama, papa, oma of opa blijven.   Zij mogen in deze zone met maximum 1 volwassene.  Deze zone is ondertussen volzet!

 

Heb je nog verdere vragen raadpleeg dan eerst onze veelgestelde vragen hieronder: 

 

FAQ

Mijn kind is 5 jaar en wil in de kids only zone. Kan dat ?

Ja, kinderen tem 6 jaar kunnen zowel in de kids-zone als in de kids+ouder zone. Ze moeten wel bij registratie beslissen in welke zone ze willen.

Waarom is het optreden niet meer gratis maar moeten we 3 euro betalen ?

We willen vooral de veiligheid garanderen omwille van de grote belangstelling. Daarbij vragen we een kleine vergoeding die we bij aanwezigheid ruimschoots vergoeden door er een ijsje, drankje en poster voor in ruil te geven. Als uw kind geregistreerd is, heeft het sowieso een goed zicht op het podium. Niet onbelangrijk dus. We kunnen niet garandaren dat uw kind K3 zal kunnen zien als het niet geregistreerd is.

Moet je ook registreren als je ouder dan 14 bent ?

Neen, deze mensen hoeven niet te registreren. 

Ik kom samen met mijn dochter van 4 naar de kids + ouder zone.  Moeten wij beiden registreren ?

Nee, enkel de dochter moet geregistreerd worden.

In de kind+ouderzone is slechts één ouder per kind toegelaten (mits het kind op voorhand geregistreerd is). Wij komen als koppel met onze peuter/kleuter. Kunnen wij met zijn drietjes bij elkaar staan ?

Ja dat kan, maar niet in één van onze kidszones. In de ruimte daarbuiten wel. Afhankelijk van de drukte zal u al dan niet een goed zicht hebben op het optreden.

Mijn kind rijdt mee met de koers maar wil nadien met oudere zus (14jaar) naar het optreden kijken, kan dat? In welke zone? Moet het dan toch betalen?

Nee, kinderen die met de koers meerijden moeten niet betalen en kunnen ook in de andere kidszone als ze dat wensen.  De zus die niet meerijdt moet wel registreren en betalen.

Mijn kind rijdt mee met de kinderkoers.  Is registratie nodig ?

Nee, bij deelname aan de kinderkoers ben je automatisch geregistreerd.

Er is blijkbaar iets misgegaan bij de registratie. (vb. tickets niet aangekregen of kwijt)  Wat nu ?

Geen paniek.  Contacteer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en leg je probleem uit.

Ik wil gewoon een worst komen eten of meedoen met de fietstocht.  Raak ik die zaterdag namiddag binnen ?

Uiteraard.  Er wijzigt voor de rest niets aan de zaterdag namiddag.  Je zal enkel niet in de kidszone mogen komen omdat we die voorbehouden voor de kids tot 14 om te genieten van hun favoriete artiesten !

Mag een buggy mee in de kids + ouder zone ?

Het mag, maar we raden dit ten stelligste af.

Hoe laat is het optreden ?

Het optreden begint om 16u stipt.  Maar wees op tijd want je moet je bandje nog ophalen en je naar de juiste kidszone begeven.

Wat na het optreden ?

Na het optreden blijf je als ouder rustig wachten zodat er geen gedrum ontstaat.   Om alles veilig te laten verlopen gaan de kinderen in “de langste polonaise” terug richting de Vlaamse kermis. Daar kan je je kind veilig ophalen.  Of spreek vooraf een plaats af zodat je kind daar na aankomst aan de Vlaamse kermis naartoe kan wandelen !