Praktische info

INKOM

De inkom is gevestigd thv de Kerkstraat (Kerk) in Vlimmeren.
De kassa’s aan de ingang van het terrein openen op donderdag om 20.00u.Voordien is er een privé-receptie voor inwoners van Vlimmeren. Wie dus naar de Vlaamse Avond komt, en wat vroeger is, zal aan de inkom moeten wachten tot het 20u is.
Aan de kassa kan je op vertoon van je ticket je festivalbandje afhalen. 
Om 03.00u ‘s nachts sluiten de deuren.
Voor je eigen veiligheid is er camerabewaking op ons festivalterrein. Onze bewakingsagenten mogen gerichte controles uitvoeren. Zij mogen een tastbare controle uitvoeren en vragen om handtassen uit te laden ter controle. Bij verzet of weigering kan de toegang ontzegd worden.
De politie mag een gestructureerde identiteitscontrole uitvoeren.
Door het betreden van het festivalterrein geef je als bezoeker stilzwijgend toestemming aan de organisatie om (audio-)visuele opnames te maken.
Kinderen zijn zeer welkom maar steeds onder begeleiding. Voor de optredens op zaterdag wordt een kids-zone voorzien.
Wij voorzien ruim in drank en eten. Wij werken met bonnetjes/jetons die het hele weekend geldig blijven. Er kan betaald worden met bancontact.

MILIEU

Afval vermijden: Uitdelen van flyers kan op ons festival terrein niet toegestaan worden. Hou ons terrein proper en gebruik de voorziene vuilbakken.

ROKEN


Roken mag uitsluitend in openlucht.

GEEN ALCOHOL JONGER DAN 16


Het is verboden om zelf alcohol mee naar het festivalterrein te brengen. Het is illegaal om alcohol aan jongeren onder de 16 jaar te verkopen of door te geven. Twijfelen we aan je leeftijd, dan kan er om legitimatie gevraagd worden.Dit jaar zijn er ook 16+ bandjes verkrijgbaar. Je kan hier aan de toog om vragen. Op vertoon van je identitieitskaart, zal er dan een 16+ bandje bij jou worden omgedaan (aan de pols). Voordeel daarvan is, dat je niet telkens de vraag zal krijgen om je identiteitskaart te tonen.

GEEN DRUGS


Drugbezit wordt niet getolereerd.

NIET WELKOM OP DE WORSTENFEESTEN


Brik,  glas, blikjes, rugzakken, scherpe voorwerpen, alcohol, drugs of verdovende middelen, drones, messen of andere scherpe voorwerpen, wapens, vuurtjes en elk ander voorwerp dat door de organisatie als gevaarlijk kan worden beschouwd.
Beperk je handbagage of buggy’s tot een minimum of bewaar ze best thuis.
Professionele audio- en/of video-opnames zijn niet toegelaten zonder schriftelijke toestemming van de organisatie

GEEN VESTIAIRE


Er is géén vestiaire voorzien. Als je ergens spullen achterlaat is dit op eigen verantwoordelijkheid.

DRANKJETONS

Drankjetons kan je kopen aan onze kassa en worden niet terugbetaald. Hou dus rekening met het sluiten van de togen om 03.00 uur Gedurende de 4 dagen zijn het steeds dezelfde jetons. Onze drankjetons zijn maar één editie geldig. 

PARKING


Onze parkings zijn op wandelafstand van het festivalterrein. Deze is gratis. We zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen of schade.
Op zaterdag voorzien we een bewaakte fietsenparking tot ca. 18u. Fietsen zijn niet toegelaten op het festivalterrein.

TOEGANKELIJKHEID

Ook rolstoelgebruikers zijn bij ons welkom. Het is niet noodzakelijk, maar zeker wel handig als we het op voorhand weten. 
Daarom best even mailen naar info AT worstenfeesten DOT be.

TOILETTEN


Er zijn ruim voldoende en aangepaste toiletten op het terrein die voor een kleine prijs voor u proper gehouden worden Voor de zittende toiletten kan u een plasbandje kopen van 3 euro, dat is een heel weekend geldig. U kan uiteraard ook gewoon per toiletbezoek betalen, dat kost u 30 cent. .
Dankjewel om grachten en omheiningen van jouw wildplas te besparen. Denk aan het milieu en de andere bezoekers.