Geen mooiere manier om de herwonnen vrijheid uitbundig te vieren, dan lekker uit de bol te gaan op de magische muziek van Niels Destadsbader. Tickets aan 25 euro vanaf 11 juli te verkrijgen via deze website. Enkel toegang met een Covid Safe Ticket.

Het afsluiten van de inschrijvingen zal dit jaar gebeuren op 14 aug tussen 18u en 20u aan de terreinen van Kempenvreugd.  Als je al online bent ingeschreven, moet je niet meer langskomen, tenzij je een podiumact doet. Indien je een podiumoptreden doet, willen wij wel graag dat je op die dag een USB-stick binnenbrengt zodat wij zeker kunnen zijn dat je muziek voor de dag zelf in orde is!
Heb je toch nog vragen vooraf, dan kan je deze steeds e-mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer je bent ingeschreven verwachten we jouw ploeg zaterdag 21 augustus mooi verkleed met fiets en fietshelm, om 12:45u aan de feesttent. (13:00 koers , 14:00 optredens kinderen, 15:00 Samson & Marie)

Veel succes!

OOK DIT JAAR IS EEN FIETSHELM VERPLICHT!

Beste Kleinvelokeskoersers, hoog tijd dat we de boodschap duidelijk stellen : DE KOERS GAAT DOOR !!!

 

Op zondag 22-8 zal Vlimmeren weer helemaal in het teken staan van de 65e Kleinvelokeskoers. Een briljanten editie waar iedereen al héél lang naar uitkijkt.

 

Mocht je nog wat voorbereiding kunnen gebruiken met je ploeg dan wordt het hoog tijd dat je in de gang schiet.

Verzamelen die bende, vergaderen in den hof , verzinnen dat leukste thema , aankleden die kostuums en oefenen die podiumact …kortom actie !

 

En zeker niet vergeten : schrijf jezelf met je ploeg vanaf NU in voor deze wedstrijd van het jaar. Dat kan via deze link
 https://forms.gle/aPr7NMjyLe2zBhAu9 

Mail alle nodige info (wie ben jij , wie is je ploeg , welk thema willen jullie bovenhalen ,…   ) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en weet dat wie een thema als eerste opgeeft hier meteen exclusiviteit op krijgt.

Rap zijn wordt niet alleen op de plezantste zondag van het jaar belangrijk maar is ook nu al aan de orde.

 

Deelnamevoorwaarden:


Om deel te nemen met een ploeg, moet meer dan de helft van uw ploeg wonen in Vlimmeren. (Dus bij een ploeg van 7 renners, moeten er minstens 4 in Vlimmeren wonen.)
Om deel te nemen dien je minstens 20 jaar te zijn / worden in het jaar van de koers.Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen aan de klassieker.

Praktische info:Deelname aan de GKVK kost 15 euro per persoon. Hiervoor krijg je de nodige drankbonnetjes voor in de café’s en voor in de tent, een gratis worstenmaal na de koers en gratis toegang tot de afterparty ’s avonds, ‘The Worst Night’ genaamd.


Inschrijven:

Inschrijven voor de koers kan via deze link https://forms.gle/aPr7NMjyLe2zBhAu9

Je kan ook inschrijven door op voorhand door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Vermeld dan zeker je ploegnaam, de echte namen van de renners en of je al dan niet een podiumact gaat doen.) 

Deze jonge knapen brengen Engelstalige popmuziek met melodieën die niet meer uit je douche weg te denken zijn. Songs waar jij en ik ons in herkennen!

 

Samson & Marie... wie kent hen niet! Op zaterdagnamiidag komen ze naar onze feesttent. Wat zullen onze jongsten daarvan genieten! Op dit ogenblik moeten kinderen jonger dan 12 niet getest worden om binnen te mogen. Hou de richtlijnen van de overheid goed in de gaten, die kunnen mogelijk nog wijzigen. Vanaf 12 jaar zal je wel een covid-safe ticket moeten voorleggen.

 

Tickets hier beschikbaar.
Enkel toegang mogelijk met covid-safe ticket (voor iedereen geboren in 2008 of vroeger!
Line-up:
Ronny Retro - 18:00
ronny retro

Metejoor - 19:30
Metejoor klein

Ilsen en Verhulst - 20:45
62103706 2518482598185064 5531442982714081280 n

Snollebollekes - 22:00
Snollebollekes 2020
Daredevils - 23:00
4431 daredevils boeken 800 600


 

 

 Eigen Nederlandstalige popmuziek, van de bovenste plank!

Het Gemeentenspel is een spel zonder grenzen dat al decennia voor de nodige competitie en verbroedering zorgt tussen enkele Vlimmerse ploegen en ploegen uit naburige gemeenten.

Het Gemeentenspel start dit jaar uitzonderlijk al om 18.00 uur.

Kom mee supporteren voor je gemeente en moedig hen aan naar de overwinning!

Dorothee Vegas & Like Maarten brengen EDM, gemixt met de beste foute schijven. Daarom worden ze ook wel eens de 'Goden van de foute dance' genoemd. Ze hebben een zware voorkeur voor het vakmanschap van Dimitri Vegas & Like Mike, hun inspiratiebronnen. Zet je schrap voor een vette set Worstenfeesters!

Worstenfeesters... jongedames & juffrouwen , ladies & mademoisellen , speciaal voor jullie komen deze 2 kerels plaatjes draaien en zich van hun beste kant laten zien op zondag 22/ augustus.. Ambiance in en ver buiten de feesttent . ILSEN &  VERHULST!

Trappist van't vat aan halve prijs.

INKOM IS DE HELE DAG GRATIS!
OPGELET! Enkel binnen met covid-safe-ticket!

Een tof duo van eigen bodem om de sfeer verder te zetten. Leuke covers die gespeeld worden op het keyboard en gezongen door een engelenstem.

Vrouwkes, Springen Nondeju, Links Rechts... het wordt een Feest waarvan ik morgen niks meer weet! Wie in 2019 in een tot de nok gevulde Amsterdam Arena de Toppers heeft bijgewoond, was al getuige van deze absolute klap op de vuurpijl. Een aardbeving met het epicentrum in Stad Worst... dat staat er op de menu op The Worst NIght dankzij de doortocht van de Nederlandse orkaan Snollebollekes!! Tickets aan 12 euro vanaf 11 juli. Stay tuned! Enkel toegang met een covid safe ticket!

Niets beter dan een echte Rockcoverband op ons podium. Green Onions heeft één missie: onze tent doen daveren. Wordt vervolgd...

 

METEJOOR zal ook tijdens de 51ste Worstenfeesten op het Worstenfeestenpodium te zien zijn. Op zondagavond zal hij de temperatuur in de feesttent doen stijgen. De fans onder jullie zullen het alvast graag horen!

Wat zijn we blij deze Noorderburen terug te mogen verwelkomen op onze feesten! Een donderslag bij heldere hemel! Sterrenteam Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening​ ...

  • Je kan kiezen tussen 3 uitgestippelde routes van ongeveer 25 km, 40 en 75 km.
  •  Starten kan al vanaf 10.00 uur (tot 15.00 uur).
  • Deelnameprijs: € 6 per persoon, ter plekke te betalen. Voor dit bedrag heeft u bij aankomst recht op een Worstenmaal (bestaande uit 2 worsten naar de keuze (witte worst of beuling ), brood en koffie.
 
  • Inschrijven gebeurt tegenover de kerk. 

  • Fietsers dienen om 18.00 uur ten laatste terug binnen te zijn voor hun maal. Wie ingeschreven heeft voor het Gratis Worstenmaal (inwoners Vlimmeren), moet voor 17.00 uur komen eten.
  • Na de rit kan je daar ook je fiets kwijt op de bewaakte fietsenparking. (Bewaakt tot 19.00 uur).

  • Verzekering voorzien.

Omwille van de veiligheid is het niet toegestaan fietsen op het feestterrein zelf te plaatsen.

Subcategorieën