Deprecated: Required parameter $id follows optional parameter $rating in /customers/4/a/e/worstenfeesten.be/httpd.www/administrator/components/com_yendifvideoshare/libraries/utils.php on line 330 Deprecated: Required parameter $total_users follows optional parameter $rating in /customers/4/a/e/worstenfeesten.be/httpd.www/administrator/components/com_yendifvideoshare/libraries/utils.php on line 330

VZW Worstenfeesten

INFO OVER DE VZW WORSTENFEESTEN, OVER ONS DOEL EN OVER DE BESTEMMING VAN DE OPBRENGSTEN:

De VZW Worstenfeesten is een Vlimmerse vereniging en heeft als voornaam doel het bevorderen van het sociale leven in Vlimmeren.  

Om dit te realiseren, organiseren we jaarlijks een feestweekend dat telkens plaatsvindt het weekend van de voorlaatste zondag van augustus. Sinds vele jaren kunnen we rekenen op een enthousiaste menigte feestgangers, die vooral de gemoedelijke maar eveneens uitbundige sfeer op ons feestterein weten te appreciëren. 

In jaartallen waar 15 augustus op een donderdag valt, duurt het weekend zelfs 4 dagen. 


De VZW engageert zich om jaarlijks financiële steun te bieden aan een aantal goede doelen en verenigingen: :

  • steun aan Ziekenzorg,
  • steun aan de missies in Guatemala van de zusters Annonciaden van Huldenberg.

De VZW bezorgt jaarlijks de 50 oudste inwoners van Vlimmeren een bezoekje en een fruitkorf.

Het Sinterklaasfeest voor de Vlimmerse kinderen, georganiseerd door de V.I.B., wordt volledig gesponsord door de Worstenfeesten.

De VZW voorziet logistieke steun tijdens de kerstmarkt.

In het verleden konden ook CKG Lentekind en basisschool De Triangel al enkele mooie giften ontvangen ter ondersteuning van hun werking.