De Grote Kleinvelokeskoers

Beste Kleinvelokeskoersers, hoog tijd dat we de boodschap duidelijk stellen : DE KOERS GAAT DOOR !!!

 

Op zondag 22-8 zal Vlimmeren weer helemaal in het teken staan van de 65e Kleinvelokeskoers. Een briljanten editie waar iedereen al héél lang naar uitkijkt.

 

Mocht je nog wat voorbereiding kunnen gebruiken met je ploeg dan wordt het hoog tijd dat je in de gang schiet.

Verzamelen die bende, vergaderen in den hof , verzinnen dat leukste thema , aankleden die kostuums en oefenen die podiumact …kortom actie !

 

En zeker niet vergeten : schrijf jezelf met je ploeg vanaf NU in voor deze wedstrijd van het jaar. Dat kan via deze link
 https://forms.gle/aPr7NMjyLe2zBhAu9 

Mail alle nodige info (wie ben jij , wie is je ploeg , welk thema willen jullie bovenhalen ,…   ) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en weet dat wie een thema als eerste opgeeft hier meteen exclusiviteit op krijgt.

Rap zijn wordt niet alleen op de plezantste zondag van het jaar belangrijk maar is ook nu al aan de orde.

 

Deelnamevoorwaarden:


Om deel te nemen met een ploeg, moet meer dan de helft van uw ploeg wonen in Vlimmeren. (Dus bij een ploeg van 7 renners, moeten er minstens 4 in Vlimmeren wonen.)
Om deel te nemen dien je minstens 20 jaar te zijn / worden in het jaar van de koers.Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen aan de klassieker.

Praktische info:Deelname aan de GKVK kost 15 euro per persoon. Hiervoor krijg je de nodige drankbonnetjes voor in de café’s en voor in de tent, een gratis worstenmaal na de koers en gratis toegang tot de afterparty ’s avonds, ‘The Worst Night’ genaamd.


Inschrijven:

Inschrijven voor de koers kan via deze link https://forms.gle/aPr7NMjyLe2zBhAu9

Je kan ook inschrijven door op voorhand door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Vermeld dan zeker je ploegnaam, de echte namen van de renners en of je al dan niet een podiumact gaat doen.)