Kinder-kleinvelokeskoers vanaf 13:15u

Na 14 kleurrijke jaren organiseert de Worstenfeesten ook dit jaar op zaterdag de Kinderkleinvelokeskoers. Wil jij je voorbereiden om later de grote koers te winnen en ben je tussen 2007 en 2013 geboren, dan is dit het moment! Vraag je klasgenoten/ voetbalkameraden/ broer of zus om samen met jou een ploeg te vormen en schrijf je in door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Laat weten hoe je ploeg gaat heten en zeg er ineens bij of je een act op het podium wil doen. De winnaars van de acts krijgen een mooie prijs en mogen ook ’s zondags voor de ganse tent nog eens optreden! Zeker de moeite om mee te doen dus!

Begin dus al maar te vergaderen, verzinnen en voorbereiden en laat de mensen van Vlimmeren en omstreken zien dat ze trots kunnen zijn op hun lokale jeugd!

Het afsluiten van de inschrijvingen zal dit jaar wellicht ook gebeuren aan de terreinen van Kempenvreugd. Datum en tijdstip worden later nog bekendgemaakt. Als je al online bent ingeschreven moet je niet meer langskomen, tenzij je een podiumact doet. Indien je een podiumoptreden doet willen wij wel graag dat je op die dag een USB-stick binnenbrengt zodat wij zeker kunnen zijn dat je muziek voor de dag zelf in orde is!
Heb je toch nog vragen vooraf, dan kan je deze steeds e-mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer je bent ingeschreven verwachten we jouw ploeg zaterdag 17 augustus mooi verkleed met fiets en fietshelm, om 13.15u aan de feesttent.

Veel succes!

OOK DIT JAAR IS EEN FIETSHELM VERPLICHT!